Bilete Teroare în București: A real life game - 1 aug, ora 19:00 - Zona Centrala

Teroare în București: A real life game

Zona Centrala, București

sâmbătă, 1 august, ora 19:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General - 1 Persoana
100 lei67,73 lei
Acces General - Pachet 3 Persoane
280 lei189,64 lei
Acces General - Pachet 4 Persoane
340 lei229,24 lei
Acces General - Pachet 5 Persoane
385 lei260,5 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Teroare în București - A Real Life Game, este evenimentul care te pune în papucii unui agent special ce este pe urmele unui atentator care vrea să distrugă orașul.

O zi liniștită, ce este întreruptă brusc de o intrigă puternică, se transformă instant într-o cursă contra cronomentru în care adunatul de indicii, puzzle-urile și mesajele codate vor face din acest caz unul cu totul spectaculos.
Toată acestă acțiune este un OutDoor Challenge care îți va pune sângele în mișcare și mintea la contribuție din primul până în ultimul moment. Oare veți reuși să opriți iminenta explozie a bombei?

Pentru întrebări, puteți contacta organizatorul la numarul de telefon de pe bilet.

OutDoor Challenge = un mix de elemente de Treasure Hunt, Escape Room, Mission Impossible, Urban Challenge și altele. Activitatea se desfășoară într-o anumită zonă a orașului, iar funcție de indiciile primite și rezolvarea acestora, participanții trebuie să meargă de la o locație la alta. Activitatea are un fir narativ foarte bine conturat și o misiune la care se lucrează în mare parte din timp.

Echipele sunt formate din 2-5 persoane (în fiecare echipă trebuie să fie cel puțin o persoană majoră)

Alte detalii și regulamentul se găsesc pe site-ul organizatorului.

Organizator: Exit Masters S.R.L.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.