Bilete The MoonLight Call Sibiu: A Real Life Game - 29 oct, ora 18:00 - Zona Centrala

The MoonLight Call Sibiu: A Real Life Game

Zona Centrala, Sibiu

vineri, 29 octombrie, ora 18:00

Biletele nu se mai pot cumpăra online.

Detalii

În fiecare an, în apropierea Halloween-ului, trecerea dintre lumea noastră și cealaltă se subțiază atât de mult încât creaturile de dincolo pot trece cu ușurință.

Singurul lucru care ne dă siguranța că aceste creaturi se întorc pe tărâmul lor este LUMINA de veghe a lumii noastre.

De această dată, însă, oracolul simte că energia luminii este pe sfârșit, așa că te roagă pe tine și pe sabatul tău de vrăjitori să verificați ce se întâmplă!
Sunteți pregătiți de acțiune? Nu vă uitați baghetele voastre moderne, telefoanele mobile, căci cursa va fi una contracronometru care se poate sfârși dramatic dacă puterile voastre de vrăjitori nu sunt la nivelul acestei misiuni.

OutDoor Challenge = un mix de elemente de Treasure Hunt, Escape Room, Mission Impossible, Urban Challenge și altele. Activitatea se desfășoară într-o anumită zonă a orașului, iar funcție de indiciile primite și rezolvarea acestora, participanții trebuie să meargă de la o locație la alta. Activitatea are un fir narativ foarte bine conturat și o misiune la care se lucrează în mare parte din timp.

Echipele sunt formate din 2-6 persoane (în fiecare echipă trebuie să fie cel puțin o persoană majoră).

Pentru participarea la eveniment este nevoie de Certificat Covid (persoane vaccinate sau care au trecut prin boală).

 

Pentru întrebări, puteți contacta organizatorul la numarul de telefon de pe bilet sau pe pagina de facebook a acestuia.

Alte detalii și regulamentul se găsesc pe site-ul organizatorului.

Organizator: Exit Masters S.R.L.Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.